<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=689998584411291&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Imagine Tomorro
De volgende stap in je digitale transformatie

Imagine Tomorro_ Live

Donderdag 3 juni, 8u30 - 12u30
  • Een virtueel evenement voor iedereen die bezig is met digitale transformatie
  • Vakexperts en ervaringsdeskundigen praten over concrete cases
  • Toegespitste breakoutsessies
  • Inspiratie dankzij pragmatische tips en bruikbare inzichten
  • Vier domeinen: marketing, technologie, strategie en creativiteit
  • Voor bedrijven van alle groottes, in B2C en B2B
video-still
Transformatie concreet gemaakt

Onder de vakkundige leiding van VRT-journaliste Fatma Taspinar maken vier vakexperts op gebied van marketing, technologie, strategie en creativiteit het containerbegrip ‘digitale transformatie’ concreet. In diepgaande interviews bespreken ze hoe je er zowel de klantervaring als de werking van je onderneming mee naar een hoger niveau tilt. Het niveau dat klanten vandaag en morgen van hun favoriete merken verwachten.

Lokale ervaringsdeskundigen delen hun inzichten

Daarnaast gunnen interviews met ervaringsdeskundigen je een blik in de interne keuken van Belgische en Nederlandse voortrekkers van digitale transformatie. Lokale succesverhalen van bedrijven met dezelfde uitdagingen als jouw onderneming.

Verwacht relevante inzichten, maar ook en vooral praktische, pragmatische en bruikbare tips om je onderneming klaar te maken voor de volgende stap in het transformatieproces. Voor ondernemingen van elke grootte, zowel in B2B als B2C.

Fatma Taspinar
Moderator:

Fatma Taspinar

08u30

Marketing in beweging

Hans Maltha
Hans Maltha

CCO, Intracto Group

Bart Decoster
Bart Decoster

CEO, Ads & Data

steven-de-deyne
Steven De Deyne

Head of Media & Production Competence Center, Proximus

Dorien Gevers
Dorien Gevers

Marketeer, Carglass

Transformatie is een constante. Ondernemingen hebben gestandaardiseerde processen nodig, met onderliggende platformen die elk contact met de doelgroepen efficiënt en waardevol maken. Datagedreven marketing zorgt voor een sterk veranderende marketingafdeling. Zowel de vaardigheden als de tools die nodig zijn worden steeds complexer en meer gespecialiseerd, maar ook performanter. Door er juist mee om te springen kan het marketingbudget efficiënter ingezet worden. Het levert meer op en de ROI kan precies aangetoond worden.

09u25

De klantervaring als leidraad voor transformatie

Bert Eeckhout
Bert Eeckhout

Research Lead, iValue

speaker-1
Hans Peeters

Marketing Lead, Délidis

joaquin-zschuschen
Joaquin Zschuschen

CTO, KLM Health Services

leslie cottenje
Leslie Cottenje

CEO, Hello Customer

Het succes van elke onderneming staat of valt met de relatie met de klant. Klanten verwachten een perfecte ervaring doorheen de volledige customer journey, dus het ontwerp van die ervaring is essentieel. Zowel wat het product of dienst betreft, als het totaalpakket van de communicatie. Service design en design thinking zijn sleutelwoorden op weg naar de perfecte customer experience.

10u05
10u35

Breakoutsessies

Maak je keuze uit een van deze 5 sessies.

Sessie 1
Influencermarketing

Geen betere reclame dan mond-tot-mondreclame. Influencermarketing is the next best thing: volgers vertrouwen de mening van een influencer veel meer dan een advertentie. Goede influencers promoten dan ook niet zomaar eender wat, maar alleen producten en diensten waar ze zelf achter kunnen staan. Hoe werkt influencermarketing, hoeveel kost het en hoe integreer je het in je marketingmix? En welke kanalen zijn geschikt voor jouw boodschap? Er is immers (veel) meer dan Instagram alleen. Verwacht concrete do’s en don’ts van de experts.

Annelies Vervoort
Annelies Vervoort

Key Account Manager, Intracto

an tournelle
An Tournelle

Online Communications, Bokrijk

Axel Gekiere
Axel Gekiere

Co-founder, Adshot

Sessie 2
E-learning en the war for talent

De war for talent is geen nieuw gegeven. Meer dan ooit moeten bedrijven zichzelf in de markt zetten als sterk werkgeversmerk, met de blik naar buiten én naar binnen. Talentontwikkeling is essentieel om de beste krachten binnen te halen en ze te houden. E-learning zal een belangrijke rol spelen in die strategie om talent te kneden en zo ook het bedrijf sterker te maken.

dieter van esch
Dieter Van Esch

PR & Social Media Director, Intracto

luc van ruysevelt
Luc Van Ruysevelt

Director & Partner, e-HIMS

Lilian Dreesen
Lilian Seegers

Chief HR officer, Intracto Group

Sessie 3
Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bedrijven die een transitie aangaan om hun negatieve effecten te reduceren en meer inzetten op groene producten of faire toeleveringsketens worden vaak beloond met een sterke reputatie en gezonde bedrijfsresultaten. Daarnaast komen bedrijven met een maatschappelijk doel steeds vaker positief in het nieuws. De juiste aanpak van deze delicate materie is van levensbelang.

Hans Van Eemeren
Hans Van Eemeren

Strategy Director, Intracto

guus van puijenbroek
Guus van Puijenbroek

Managing Director, VP Capital

guy claes
Guy Claes

Marketing Manager, Facilicom

Sessie 4
100% digitale orderintake

Bedrijven kunnen focussen op de kern van hun business door repetitieve processen te automatiseren. Zo worden fouten vermeden, kunnen klanten sneller bediend worden en kunnen de werknemers zich toeleggen op wat écht telt: meerwaarde door customer support op maat. Voor klanten betekent digitalisering dat interacties en aankopen vereenvoudigd worden. Slimme digitale processen zorgen voor een optimale klantgerichtheid en meer klantentevredenheid.

joeri-timmermans
Joeri Timmermans

Client Partnerships Manager, Intracto

Luc Croonenborghs
Luc Croonenborghs

VP Sales, High Demand Brands

joeri dockx
Joeri Dockx

Managing Director, Dockx Rental

Sessie 5
The future of retail

Waar de webshop vroeger een handig verlengstuk van de fysieke winkels was, is de situatie stilaan omgekeerd. Omnichannel wordt de norm: klanten willen een vlotte, geïntegreerde gebruikservaring over alle kanalen heen, inclusief nieuwe kanalen zoals live e-commerce. Dat heeft uiteraard grote gevolgen voor de organisatie en strategie van retailers.

lander janssens
Lander Janssens

Center of Excellence Lead - Industries, Intracto Group

Marielle Witjes
Marielle Witjes

Manager Marketing & Communicatie, COOP

Veerle De Taeye
Veerle De Taeye

Marketing & Communication Manager, CASA International

10u45

De rol van technologie in een duurzame transformatie

camiel baltussen
Camiel Baltussen

Head of Sales and Marketing, ISAAC

Sven houtmeyers
Sven Houtmeyers

Technical Lead, publiq vzw

logo-brussels-airport
Brussels Airport

logo-van-hoecke
Van Hoecke

logo-leybold
Leybold

De integratie van nieuwe technologieën is niet het eindpunt van een succesvolle transformatie, wel het begin. De groeiende maturiteit van bijvoorbeeld PWA’s, online configurators, self-serviceportalen, headless platformen en meer creëert opportuniteiten voor organisaties die er slim mee omspringen. Technologie helpt ondernemingen groeien, maar brengt ook de nodige uitdagingen met zich mee voor de CTO.

11u25

Creativiteit als katalysator voor innovatie

bart-te-riele
Bart te Riele

Creative Director, One Shoe

stef sleurs
Stef Sleurs

Marketing & Communication Manager, Audi

tim-colman
Tim Colman

Head of Digital Communication, Proximus

wies-de-graeve
Wies De Graeve

Directeur, Amnesty International Vlaanderen

daan-simonis
Daan Simonis

Global Media & Digital Marketing Director, Perfetti Van Melle

In de schaduw van data blijft creativiteit al te vaak onderbelicht in digitale transformatietrajecten, terwijl het net essentieel is voor de ervaring van de klanten. Creativiteit zorgt voor innovatie, en helpt marketing evolueren van gedragsbeïnvloeding naar gedragsbenutting. Hoe zorg je ervoor dat er meer ruimte is voor spontane creativiteit, en aandacht voor succes op lange termijn?

12u05
12u30

Building the agency of the future: diepgaande partnerships op de lange termijn

pieter janssens
Pieter Janssens

CEO, Intracto Group

Om morgen succesvol te kunnen zijn, hebben bedrijven nood aan een agency dat een volwaardige partner kan zijn op de lange termijn. Een partner met een brede strategische knowhow, maar ook diepgaande tactische en operationele expertise. Intracto Group zet compromisloos in op een geïntegreerde aanpak, met de focus op de eindklant en zijn noden. Zo bezorgen we onze klanten gemoedsrust en helpen we hen uit te blinken op vlak van strategie, technologie, creatie, content en marketing. Met de juiste oplossingen voor elk domein en in elke sector.

Dagen

Uren

Min

Sec

Tot Imagine Tomorro_ Live

Laat je inspireren

Digitalisering is een mindset die een impact heeft op de volledige onderneming, van bedrijfsvoering en interne processen tot marketingcommunicatie. Met een duidelijke visie als basis en de eindklant als belangrijkste focus. Benieuwd hoe je een doordachte digitalisering kan verweven met het DNA van je bedrijf en wat het je concreet oplevert? Onze experts hebben hun inzichten en ervaringen gebundeld in een inspirerend e-book dat je helpt jouw merk klaar te stomen voor morgen.

Download het e-book
ebook-1

Q&A

Heb ik speciale software nodig om deel te nemen?

Nee, je kan Imagine Tomorro_ Live gewoon in je browser volgen.

Is dit event gratis?

Ja, het enige wat je moet doen is je registreren op deze pagina. Daarna krijg je alle praktische informatie in je mailbox.

Ik wil samen met mijn collega’s kijken, moet iedereen zich apart registreren?

We raden aan om je individueel te registreren. Zo krijgt iedereen een unieke link om het event te volgen en bijvoorbeeld andere breakoutsessies te volgen. Ook de informatie om achteraf bepaalde sessies te herbekijken wordt enkel naar het geregistreerde e-mailadres gestuurd.

Moet ik op voorhand een breakoutsessie kiezen?

Neen, je kan op het moment zelf kiezen welke breakoutsessie je volgt.

Kan ik alles achteraf herbekijken?

Ja, als je je registreert voor Imagine Tomorro_ Live, sturen we je achteraf een mail met alle informatie.